Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 225g498kcal39.4g0g38.3g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g150g38kcal2g6.3g0.3g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g225g169kcal12.4g27g1.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g15g11kcal1.1g1.4g0.1g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g7.5g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 23g51kcal1.1g3.9g3.2g1.3g
Makaroni, keitetty, suolaa 188g181kcal5.6g36.7g0.6g1.9g
Voi, normaalisuolainen (Valio)7.5g54kcal0.1g0.1g6g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g49g70kcal6.1g0.1g5g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton188g49kcal6.2g5.8g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.2g7.2kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.2g7.8kcal0.2g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2238g2293kcal150.2g170.4g110.2g9.4g
Valittu annoskoko1119g1147kcal75.1g85.2g55.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna560g573kcal37.6g42.6g27.6g2.4g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965