Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 263g581kcal45.9g0g44.6g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g175g44kcal2.3g7.4g0.4g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g263g197kcal14.4g31.5g1.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g18g13kcal1.3g1.7g0.1g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g8.7g1.3kcal0.1g0g0g0.2g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 26g60kcal1.3g4.6g3.7g1.5g
Makaroni, keitetty, suolaa 219g211kcal6.6g42.9g0.7g2.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)8.7g63kcal0.1g0.1g7g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g57g81kcal7.1g0.2g5.9g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton219g57kcal7.2g6.8g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.6g8.4kcal0.4g0.5g0.3g1g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.6g9kcal0.3g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2611g2676kcal175.2g199.6g128.4g11.2g
Valittu annoskoko1305g1338kcal87.6g99.8g64.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna653g669kcal43.8g49.9g32.1g2.8g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965