Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g200g50kcal2.6g8.4g0.4g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g300g225kcal16.5g36g1.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g20g15kcal1.5g1.9g0.1g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g10g1.5kcal0.1g0g0g0.2g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 30g68kcal1.5g5.3g4.2g1.7g
Makaroni, keitetty, suolaa 250g241kcal7.5g49g0.8g2.5g
Voi, normaalisuolainen (Valio)10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g65g93kcal8.1g0.2g6.7g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton250g65kcal8.2g7.7g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g3g10kcal0.3g2.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2984g3058kcal200g227.8g146.6g12.8g
Valittu annoskoko1492g1529kcal100g113.9g73.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna746g764kcal50g57g36.7g3.2g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965