Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 338g747kcal59.1g0g57.4g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g225g56kcal2.9g9.5g0.5g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g338g253kcal18.6g40.5g1.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g23g17kcal1.7g2.1g0.1g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g11g1.7kcal0.1g0g0g0.2g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 34g77kcal1.7g5.9g4.8g2g
Makaroni, keitetty, suolaa 281g272kcal8.5g55.1g0.9g2.8g
Voi, normaalisuolainen (Valio)11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g73g105kcal9.1g0.2g7.5g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton281g73kcal9.3g8.7g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3.4g11kcal0.5g0.6g0.4g1.3g
Valkosipulijauhe, annos 3g3.4g12kcal0.3g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3357g3440kcal225.2g256g165g14.6g
Valittu annoskoko1678g1720kcal112.6g128g82.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna839g860kcal56.3g64g41.3g3.7g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965