Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g25g6.3kcal0.3g1.1g0.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g38g28kcal2.1g4.5g0.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 3.7g8.5kcal0.2g0.7g0.5g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 31g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.2g9kcal0g0g1g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g8.1g12kcal1g0g0.8g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton31g8.1kcal1g1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g382kcal25g28.6g18.2g1.4g
Valittu annoskoko186g191kcal12.5g14.3g9.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna93g96kcal6.3g7.2g4.6g0.4g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.7g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965