Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 375g830kcal65.6g0g63.8g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g250g63kcal3.3g10.5g0.5g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g375g281kcal20.6g45g1.9g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g25g19kcal1.9g2.4g0.1g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g13g1.9kcal0.1g0g0g0.2g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 38g85kcal1.9g6.6g5.3g2.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 313g302kcal9.4g61.2g1g3.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g81g116kcal10.2g0.2g8.4g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton313g81kcal10.3g9.7g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3.7g12kcal0.6g0.7g0.5g1.4g
Valkosipulijauhe, annos 3g3.7g13kcal0.4g2.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3730g3822kcal250.4g284.4g183.4g16g
Valittu annoskoko1865g1911kcal125.2g142.2g91.7g8g
Annoskoko puolitettuna933g956kcal62.6g71.1g45.9g4g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965