Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 450g997kcal78.8g0g76.5g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g300g75kcal3.9g12.6g0.6g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g450g338kcal24.8g54g2.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g30g23kcal2.2g2.8g0.1g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g15g2.2kcal0.1g0.1g0g0.3g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 45g102kcal2.3g7.9g6.3g2.6g
Makaroni, keitetty, suolaa 375g362kcal11.3g73.5g1.2g3.7g
Voi, normaalisuolainen (Valio)15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g98g139kcal12.2g0.3g10g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton375g98kcal12.4g11.6g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4.5g15kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Valkosipulijauhe, annos 3g4.5g16kcal0.4g3.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4476g4587kcal300.4g341.4g219.8g19.2g
Valittu annoskoko2238g2293kcal150.2g170.7g109.9g9.6g
Annoskoko puolitettuna1119g1147kcal75.1g85.4g55g4.8g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965