Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 525g1163kcal91.9g0g89.3g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g350g88kcal4.6g14.7g0.7g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g525g394kcal28.9g63g2.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g35g26kcal2.6g3.3g0.2g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g18g2.6kcal0.2g0.1g0g0.3g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 53g119kcal2.7g9.2g7.4g3g
Makaroni, keitetty, suolaa 438g423kcal13.2g85.7g1.4g4.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)18g126kcal0.1g0.1g14g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g114g163kcal14.2g0.3g11.7g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton438g114kcal14.4g13.6g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 5.2g17kcal0.8g1g0.7g2g
Valkosipulijauhe, annos 3g5.2g18kcal0.5g4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5222g5351kcal350.4g398.4g256.6g22.2g
Valittu annoskoko2611g2676kcal175.2g199.2g128.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna1306g1338kcal87.6g99.6g64.2g5.6g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965