Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 600g1329kcal105g0g102g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g400g100kcal5.2g16.8g0.8g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g600g450kcal33g72g3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g40g30kcal3g3.8g0.2g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g20g3kcal0.2g0.1g0g0.4g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 60g136kcal3g10.5g8.4g3.5g
Makaroni, keitetty, suolaa 500g483kcal15g97.9g1.6g4.9g
Voi, normaalisuolainen (Valio)20g144kcal0.2g0.2g16g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g130g186kcal16.3g0.4g13.4g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton500g130kcal16.5g15.5g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g6g21kcal0.6g4.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5968g6115kcal400.4g455.4g293g25.4g
Valittu annoskoko2984g3058kcal200.2g227.7g146.5g12.7g
Annoskoko puolitettuna1492g1529kcal100.1g113.9g73.3g6.4g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965