Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 675g1495kcal118.1g0g114.8g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g450g113kcal5.9g18.9g0.9g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g675g506kcal37.1g81g3.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g45g34kcal3.4g4.3g0.2g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g23g3.4kcal0.2g0.1g0g0.4g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 68g154kcal3.4g11.8g9.5g3.9g
Makaroni, keitetty, suolaa 563g543kcal16.9g110.2g1.8g5.6g
Voi, normaalisuolainen (Valio)23g162kcal0.2g0.2g18g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g146g209kcal18.3g0.4g15.1g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton563g146kcal18.6g17.4g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 6.7g22kcal1g1.2g0.9g2.5g
Valkosipulijauhe, annos 3g6.7g23kcal0.7g5.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6714g6880kcal450.6g512g330g28.6g
Valittu annoskoko3357g3440kcal225.3g256g165g14.3g
Annoskoko puolitettuna1679g1720kcal112.7g128g82.5g7.2g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965