Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g50g13kcal0.7g2.1g0.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g75g56kcal4.1g9g0.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5g3.7kcal0.4g0.5g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g2.5g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 7.5g17kcal0.4g1.3g1.1g0.4g
Makaroni, keitetty, suolaa 63g60kcal1.9g12.2g0.2g0.6g
Voi, normaalisuolainen (Valio)2.5g18kcal0g0g2g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g16g23kcal2g0g1.7g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton63g16kcal2.1g1.9g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.7g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.7g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana746g765kcal50.2g56.6g36.8g3g
Valittu annoskoko373g382kcal25.1g28.3g18.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna187g191kcal12.6g14.2g9.2g0.8g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965