Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 750g1661kcal131.3g0g127.5g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g500g125kcal6.5g21g1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g750g563kcal41.3g90g3.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g50g38kcal3.7g4.7g0.2g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g25g3.7kcal0.2g0.1g0g0.5g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 75g171kcal3.8g13.1g10.6g4.3g
Makaroni, keitetty, suolaa 625g604kcal18.8g122.4g2g6.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)25g180kcal0.2g0.2g20g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g163g232kcal20.3g0.5g16.7g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton625g163kcal20.6g19.4g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 7.5g24kcal1.1g1.4g1g2.8g
Valkosipulijauhe, annos 3g7.5g26kcal0.7g5.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7460g7645kcal500.2g569g366.6g31.8g
Valittu annoskoko3730g3822kcal250.1g284.5g183.3g15.9g
Annoskoko puolitettuna1865g1911kcal125.1g142.3g91.7g8g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965