Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 900g1993kcal157.5g0g153g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g600g150kcal7.8g25.2g1.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g900g675kcal49.5g108g4.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g60g45kcal4.5g5.7g0.3g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g30g4.5kcal0.3g0.1g0g0.6g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 90g205kcal4.6g15.8g12.7g5.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 750g724kcal22.6g146.9g2.4g7.4g
Voi, normaalisuolainen (Valio)30g216kcal0.2g0.2g24g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g195g279kcal24.4g0.6g20.1g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton750g195kcal24.7g23.2g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 9g29kcal1.3g1.7g1.2g3.4g
Valkosipulijauhe, annos 3g9g31kcal0.9g6.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8952g9174kcal600.6g682.8g439.8g38.4g
Valittu annoskoko4476g4587kcal300.3g341.4g219.9g19.2g
Annoskoko puolitettuna2238g2293kcal150.2g170.7g110g9.6g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965