Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1050g2325kcal183.8g0g178.5g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g700g175kcal9.1g29.4g1.4g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g1050g788kcal57.8g126g5.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g70g53kcal5.2g6.6g0.3g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g35g5.2kcal0.3g0.1g0g0.7g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 105g239kcal5.3g18.4g14.8g6.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 875g845kcal26.3g171.4g2.8g8.7g
Voi, normaalisuolainen (Valio)35g252kcal0.3g0.3g28g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g228g325kcal28.4g0.7g23.4g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton875g228kcal28.9g27.1g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 11g34kcal1.6g1.9g1.4g3.9g
Valkosipulijauhe, annos 3g11g36kcal1g8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10444g10702kcal700.6g796.6g513.2g44.8g
Valittu annoskoko5222g5351kcal350.3g398.3g256.6g22.4g
Annoskoko puolitettuna2611g2676kcal175.2g199.2g128.3g11.2g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965