Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 113g249kcal19.7g0g19.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g75g19kcal1g3.2g0.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g113g84kcal6.2g13.5g0.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g7.5g5.6kcal0.6g0.7g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g3.7g0.6kcal0g0g0g0.1g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 11g26kcal0.6g2g1.6g0.7g
Makaroni, keitetty, suolaa 94g91kcal2.8g18.4g0.3g0.9g
Voi, normaalisuolainen (Valio)3.7g27kcal0g0g3g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g24g35kcal3g0.1g2.5g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton94g24kcal3.1g2.9g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.1g3.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.1g3.9kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1119g1147kcal75g85.6g54.8g4.8g
Valittu annoskoko559g574kcal37.5g42.8g27.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna280g287kcal18.8g21.4g13.7g1.2g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.7g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965