Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1200g2657kcal210g0g204g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g800g200kcal10.4g33.6g1.6g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g1200g900kcal66g144g6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g80g60kcal6g7.6g0.4g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g40g6kcal0.4g0.2g0g0.8g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 120g273kcal6.1g21g16.9g7g
Makaroni, keitetty, suolaa 1000g966kcal30.1g195.9g3.2g9.9g
Voi, normaalisuolainen (Valio)40g288kcal0.3g0.3g32g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g260g372kcal32.5g0.8g26.8g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton1000g260kcal33g31g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Valkosipulijauhe, annos 3g12g41kcal1.2g9.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11936g12231kcal800.8g910.6g586.4g51.2g
Valittu annoskoko5968g6116kcal400.4g455.3g293.2g25.6g
Annoskoko puolitettuna2984g3058kcal200.2g227.7g146.6g12.8g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965