Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1350g2989kcal236.3g0g229.5g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g900g225kcal11.7g37.8g1.8g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g1350g1013kcal74.3g162g6.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g90g68kcal6.7g8.5g0.4g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g45g6.7kcal0.4g0.2g0g0.9g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 135g307kcal6.8g23.7g19g7.8g
Makaroni, keitetty, suolaa 1125g1086kcal33.9g220.4g3.6g11.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)45g324kcal0.4g0.4g36g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g293g418kcal36.6g0.9g30.1g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton1125g293kcal37.1g34.9g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 14g43kcal2g2.5g1.8g5g
Valkosipulijauhe, annos 3g14g47kcal1.3g10.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13428g13760kcal900.8g1024.8g659.6g57.2g
Valittu annoskoko6714g6880kcal450.4g512.4g329.8g28.6g
Annoskoko puolitettuna3357g3440kcal225.2g256.2g164.9g14.3g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965