Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.3g0g25.5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g100g25kcal1.3g4.2g0.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g150g113kcal8.3g18g0.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g10g7.5kcal0.7g0.9g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g5g0.7kcal0g0g0g0.1g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 15g34kcal0.8g2.6g2.1g0.9g
Makaroni, keitetty, suolaa 125g121kcal3.8g24.5g0.4g1.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)5g36kcal0g0g4g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g33g47kcal4.1g0.1g3.3g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton125g33kcal4.1g3.9g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.5g5.2kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1492g1529kcal100g113.6g73.2g6.4g
Valittu annoskoko746g765kcal50g56.8g36.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna373g382kcal25g28.4g18.3g1.6g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965