Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1500g3322kcal262.5g0g255g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1000g250kcal13g42g2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g1500g1125kcal82.5g180g7.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g100g75kcal7.5g9.5g0.5g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g50g7.5kcal0.5g0.2g0g0.9g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 150g341kcal7.6g26.3g21.1g8.7g
Makaroni, keitetty, suolaa 1250g1207kcal37.6g244.9g4g12.4g
Voi, normaalisuolainen (Valio)50g360kcal0.4g0.4g40g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g325g465kcal40.6g1g33.5g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton1250g325kcal41.2g38.7g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 15g48kcal2.2g2.8g1.9g5.6g
Valkosipulijauhe, annos 3g15g52kcal1.5g11.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14920g15289kcal1000.8g1138.4g732.8g63.8g
Valittu annoskoko7460g7645kcal500.4g569.2g366.4g31.9g
Annoskoko puolitettuna3730g3822kcal250.2g284.6g183.2g16g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965