Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 188g415kcal32.8g0g31.9g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g125g31kcal1.6g5.3g0.3g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g188g141kcal10.3g22.5g0.9g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g13g9kcal0.9g1.2g0.1g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g6.2g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 19g43kcal0.9g3.3g2.6g1.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 156g151kcal4.7g30.6g0.5g1.5g
Voi, normaalisuolainen (Valio)6.2g45kcal0g0g5g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g41g58kcal5.1g0.1g4.2g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton156g41kcal5.2g4.8g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.9g6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.9g6.5kcal0.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1865g1911kcal125g142g91.6g7.8g
Valittu annoskoko932g956kcal62.5g71g45.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna466g478kcal31.3g35.5g22.9g2g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965