Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 43g59kcal8g0g3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Kukkakaali 50g12kcal0.9g1.1g0.2g1.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g18g13kcal0.8g2.3g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g5g13kcal1.6g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g265kcal24.8g19g9g6.8g
Valittu annoskoko354g133kcal12.4g9.5g4.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna177g66kcal6.2g4.8g2.3g1.7g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.7g1.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143442