Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 85g118kcal15.9g0g6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Kukkakaali 100g24kcal1.8g2.2g0.3g2.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g10g26kcal3.1g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g530kcal49g37.8g18g13.2g
Valittu annoskoko708g265kcal24.5g18.9g9g6.6g
Annoskoko puolitettuna354g133kcal12.3g9.5g4.5g3.3g
Arvot/100g100g37kcal3.5g2.7g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143442