Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g750g1080kcal165g0g45g0g
Rypsiöljy rainbow15g135kcal0g0g15g0g
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.9g0.9g7.5g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Hillosipuli, Rainbow80g28kcal0.7g5.6g0g0g
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%150g120kcal4.8g9g7.5g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g200g320kcal16g10g24g3g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g30g108kcal3.9g21g0.6g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6906g4316kcal427.2g177.2g198.4g53.8g
Valittu annoskoko3453g2158kcal213.6g88.6g99.2g26.9g
Annoskoko puolitettuna1727g1079kcal106.8g44.3g49.6g13.5g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493