Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Puolukka-rahkapiirakka

Sekoita juoksevaan rasvaan munat, sokeri, leseet ja vehnäjauhot, joiden joukkoon on sekoitettu leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

(Lisää tarvittaessa rasvaa tai jauhoja, että taikina on sopivan oloista.)
Painele taikina voidellun piirakkavuoan (Ø 28 cm) pohjalle ja reunoille.

Levitä puolukat (jäisinä) taikinan päälle.

Sekoita täytteen muut aineet keskenään ja kaada puolukoiden päälle.

Paista 200 asteessa uunin alatasossa 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g150g1080kcal0g0g120g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 115g144kcal12.7g0.3g10.4g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Ruislese (10g)40g82kcal6g10.4g1.7g15.6g
Vehnäjauho, sunnuntai260g910kcal31.2g184.6g5.5g7.8g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Puolukka 300g117kcal1.3g20.4g1.5g7.8g
Maitorahka, Valio, 0,3250g163kcal27.5g10.5g0.8g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)200g130kcal6.4g9.6g7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g6207kcal184.4g669.2g304.6g62.6g
Valittu annoskoko1480g3103kcal92.2g334.6g152.3g31.3g
Annoskoko puolitettuna740g1552kcal46.1g167.3g76.2g15.7g
Arvot/100g100g210kcal6.2g22.6g10.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143557