Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Grahamsämpyläsolmut

Liuota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen.

Lisää suola, siirappi ja grahamjauhot.

Anna turvota noin 5 min. alusta taikina erikoisvehnäjauhoilla, lisää alustuksen loppupuolella rasva.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi peitettynä lämpimässä paikassa.

Leivo kohonneesta taikinasta sormen paksuisia tankoja (pituus n. 25 cm) ja tee niistä löysiä solmuja.

Kohota solmut hyvin peitettyinä.

Voitele maidolla ja koristele halutessasi unikonsiemenillä.

Paista 225 asteisen uunin keskitasolla 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Iiv86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 50g37kcal6.6g0.6g0.2g3.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma15g48kcal0g11.1g0g0g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)400g1280kcal55.2g232g12.8g50g
Erikoisvehnäjauho (Myllyn paras), annos 30g800g2800kcal101.6g556g16g26.4g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3650g9061kcal327.8g1600.4g138g159.8g
Valittu annoskoko1825g4530kcal163.9g800.2g69g79.9g
Annoskoko puolitettuna913g2265kcal82g400.1g34.5g40g
Arvot/100g100g248kcal9g43.8g3.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143577