Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow450g90kcal13.5g9g0g11.3g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä50g91kcal1.4g6g7g0g
Vuohenjuusto President100g258kcal19g0.5g20g0g
Valkoviini kuiva 100g69kcal0.3g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g1191kcal68.4g32.2g74g22.6g
Valittu annoskoko710g595kcal34.2g16.1g37g11.3g
Annoskoko puolitettuna355g298kcal17.1g8.1g18.5g5.7g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744