Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]100g338kcal12g0g37g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 100g120kcal16.4g0g6g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty400g560kcal20.6g111.8g2.7g13.6g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g15g96kcal0.2g0.5g10.6g0g
Soijakastike 10g6kcal0.5g1g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)20g80kcal5.8g0g6.4g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Parmesan formaggio da pasta10g46kcal4g0g3.3g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 5g15kcal0.6g0.8g1.1g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g200g220kcal6g13g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1940g3273kcal159.8g254.8g188.8g27.2g
Valittu annoskoko970g1637kcal79.9g127.4g94.4g13.6g
Annoskoko puolitettuna485g818kcal40g63.7g47.2g6.8g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853