Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g45g144kcal4.5g28.4g1g6.3g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)109g369kcal15.2g69.4g3.4g4.3g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko493g1724kcal49.3g344.8g4.9g49.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2299g4473kcal138g885.2g18.6g119.8g
Valittu annoskoko1150g2237kcal69g442.6g9.3g59.9g
Annoskoko puolitettuna575g1118kcal34.5g221.3g4.7g30g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979