Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g5.9g19kcal0.6g3.7g0.1g0.8g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)14g48kcal2g9.1g0.4g0.6g
Vesi65g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko64g225kcal6.4g45g0.6g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g584kcal18g115.6g2.2g15.6g
Valittu annoskoko150g292kcal9g57.8g1.1g7.8g
Annoskoko puolitettuna75g146kcal4.5g28.9g0.6g3.9g
Arvot/100g100g194kcal6g38.5g0.7g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979