Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g4.9g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g63g200kcal6.3g39.5g1.4g8.8g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)151g514kcal21.1g96.7g4.7g6g
Vesi696g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko686g2399kcal68.6g479.9g6.9g68.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g6226kcal192g1232.2g26g166.8g
Valittu annoskoko1600g3113kcal96g616.1g13g83.4g
Annoskoko puolitettuna800g1557kcal48g308.1g6.5g41.7g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979