Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g5.5g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g71g226kcal7g44.4g1.6g9.9g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)170g578kcal23.8g108.7g5.3g6.8g
Vesi783g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko771g2699kcal77.1g539.8g7.7g77.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g7005kcal215.8g1385.8g29.2g187.6g
Valittu annoskoko1800g3502kcal107.9g692.9g14.6g93.8g
Annoskoko puolitettuna900g1751kcal54g346.5g7.3g46.9g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979