Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g7.8g25kcal0.8g4.9g0.2g1.1g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)19g64kcal2.6g12.1g0.6g0.8g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko86g300kcal8.6g60g0.9g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g778kcal24g154g3.4g21g
Valittu annoskoko200g389kcal12g77g1.7g10.5g
Annoskoko puolitettuna100g195kcal6g38.5g0.9g5.3g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.9g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979