Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g7.3g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g94g301kcal9.4g59.2g2.2g13.2g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)227g770kcal31.7g145g7g9.1g
Vesi1044g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko1028g3599kcal102.8g719.8g10.3g102.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g9340kcal287.8g1848g39g250.2g
Valittu annoskoko2400g4670kcal143.9g924g19.5g125.1g
Annoskoko puolitettuna1200g2335kcal72g462g9.8g62.6g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979