Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g1g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)2.4g8kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko11g38kcal1.1g7.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g97kcal3g19.2g0.4g2.6g
Valittu annoskoko25g49kcal1.5g9.6g0.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna13g24kcal0.8g4.8g0.1g0.7g
Arvot/100g100g194kcal6g38.2g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979