Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g10g31kcal1g6.2g0.2g1.4g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)24g80kcal3.3g15.1g0.7g0.9g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko107g375kcal10.7g75g1.1g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g973kcal30g192.6g4g26g
Valittu annoskoko250g486kcal15g96.3g2g13g
Annoskoko puolitettuna125g243kcal7.5g48.2g1g6.5g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979