Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g11g36kcal1.1g7.1g0.3g1.6g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)27g92kcal3.8g17.4g0.8g1.1g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko123g431kcal12.3g86.2g1.2g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g1118kcal34.4g221.4g4.6g30g
Valittu annoskoko287g559kcal17.2g110.7g2.3g15g
Annoskoko puolitettuna144g280kcal8.6g55.4g1.2g7.5g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979