Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g14g44kcal1.4g8.6g0.3g1.9g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)33g112kcal4.6g21.1g1g1.3g
Vesi152g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko150g525kcal15g105g1.5g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1362kcal42g269.4g5.6g36.4g
Valittu annoskoko350g681kcal21g134.7g2.8g18.2g
Annoskoko puolitettuna175g341kcal10.5g67.4g1.4g9.1g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979