Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g16g50kcal1.6g9.9g0.4g2.2g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)38g128kcal5.3g24.2g1.2g1.5g
Vesi174g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko171g600kcal17.1g120g1.7g17.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g1557kcal48g308.2g6.6g41.6g
Valittu annoskoko400g778kcal24g154.1g3.3g20.8g
Annoskoko puolitettuna200g389kcal12g77.1g1.7g10.4g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979