Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g18g56kcal1.8g11.1g0.4g2.5g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)43g144kcal5.9g27.2g1.3g1.7g
Vesi196g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko193g675kcal19.3g135g1.9g19.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1751kcal54g346.6g7.2g47g
Valittu annoskoko450g876kcal27g173.3g3.6g23.5g
Annoskoko puolitettuna225g438kcal13.5g86.7g1.8g11.8g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979