Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g188g601kcal18.8g118.4g4.3g26.3g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)453g1540kcal63.4g290g14g18.1g
Vesi2088g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko2057g7198kcal205.7g1439.6g20.6g205.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g18679kcal575.8g3696g77.8g500.2g
Valittu annoskoko4800g9340kcal287.9g1848g38.9g250.1g
Annoskoko puolitettuna2400g4670kcal144g924g19.5g125.1g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979