Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g196g626kcal19.6g123.3g4.5g27.4g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)472g1605kcal66.1g302g14.6g18.9g
Vesi2175g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko2142g7498kcal214.2g1499.6g21.4g214.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19458kcal599.8g3849.8g81g521g
Valittu annoskoko5000g9729kcal299.9g1924.9g40.5g260.5g
Annoskoko puolitettuna2500g4864kcal150g962.5g20.3g130.3g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979