Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g251g802kcal25.1g157.8g5.8g35.1g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)604g2054kcal84.6g386.6g18.7g24.2g
Vesi2784g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko2742g9597kcal274.2g1919.4g27.4g274.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g24906kcal767.8g4927.6g103.8g667g
Valittu annoskoko6400g12453kcal383.9g2463.8g51.9g333.5g
Annoskoko puolitettuna3200g6226kcal192g1231.9g26g166.8g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979