Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g27g88kcal2.7g17.3g0.6g3.8g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)66g225kcal9.3g42.3g2g2.6g
Vesi305g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko300g1050kcal30g209.9g3g30g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g2724kcal84g539g11.2g72.8g
Valittu annoskoko700g1362kcal42g269.5g5.6g36.4g
Annoskoko puolitettuna350g681kcal21g134.8g2.8g18.2g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979