Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g2.9g9kcal0.3g1.8g0.1g0.4g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)7.1g24kcal1g4.5g0.2g0.3g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko32g113kcal3.2g22.5g0.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g292kcal9g57.6g1.2g7.8g
Valittu annoskoko75g146kcal4.5g28.8g0.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna38g73kcal2.3g14.4g0.3g2g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979