Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g35g113kcal3.5g22.2g0.8g4.9g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)85g289kcal11.9g54.4g2.6g3.4g
Vesi392g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko386g1350kcal38.6g269.9g3.9g38.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g3502kcal108g693g14.6g93.8g
Valittu annoskoko900g1751kcal54g346.5g7.3g46.9g
Annoskoko puolitettuna450g876kcal27g173.3g3.7g23.5g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979