Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vuokaleipä

Sekoita lämpimään veteen ruisjauhot, siirappi, hiiva, suola ja hiutaleet.

Anna tekeytyä 1/2 tuntia peitettynä.

Lisää vehnäjauhoja vähitellen alustaen.

Taikina saa jäädä löysäksi ! Anna kohota 1/2 tuntia liinalla peitettynä.

Voitele voilla leipävuoka.

Nostele taikina vuokaan.

Anna kohota vielä n. 1/2 tuntia peiteltynä.

Paista 250 asteessa n. 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

1180
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal5g4.4g0.7g0g
Neljänviljanhiutale 30g99kcal3g17.4g1.1g3.5g
Vehnäjauho puolikarkea 585g2007kcal59.6g409.5g7g20.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 55g167kcal4.8g30.5g1g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2382g4626kcal144.8g923.6g19.6g63.2g
Valittu annoskoko1191g2313kcal72.4g461.8g9.8g31.6g
Annoskoko puolitettuna596g1157kcal36.2g230.9g4.9g15.8g
Arvot/100g100g194kcal6.1g38.8g0.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144256