Tässä ohjeessa jauheliha paistetaan oliiviöljyssä, joten siitä nimi.
Eli paistapa oliiviöljyssä (1 rkl) jauhelihaa, lisää kerma ja maito siihen eli 1 dl kumpaakin.
½ rasiaa levittyvää koskenlaskijaa sekaan ja tomaattipyrettä kunnon pruittaus, melkein koko tuubi.
Pari valkosipulin kynttä beesiin, jauha puristimella pieneksi tai pienellä raastimella jauhelihakeitoksen sekaan.
Mausta esim.
jauhelihamausteella, pizzamausteella, mustapippuria rouhittuna ripaus, chilipaprikajauhetta kohtuullisesti, vähän suolaa ja valkosipulisuolaakin höysteeksi voi panna.
Meinas jäädä kesken...siis siivuta 1 pienehkö kesäkurpitsa samalla kun jauheliha paistuu.
Kun jauhelihatäyte on valmis, laita kerroksittain kuten lasagnessa, ensin jauhelihatäyte ja sitten kerros kesäkurpitsasiivuja vuoronperään päällekkäin.
Kuorruta päällys joka loppuu jauhelihatäytteeseen pizzajuustolla.
Sitten komistus uuniin ja odottamaan!
Paista uunissa 35-40 min 200 asteessa keskitasossa.
Seuraa välillä ettei ruoka pala, jos uuni on ärhäkkä
Tarjoa raikkaan salaatin ja coca-colan kera ja nauti!
:P
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaaTottuli