Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g500g1950kcal0g490g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Raparperi 500g168kcal3.5g27.5g0.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g4697kcal18.6g1119.6g7g46g
Valittu annoskoko2000g2349kcal9.3g559.8g3.5g23g
Annoskoko puolitettuna1000g1174kcal4.7g279.9g1.8g11.5g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731