Paistettua lohta kasvispedillä
Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.
Paloittele kala neljään osaan.
Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.
Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.
Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.
Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.
Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.
Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.
Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.
Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.
Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa
Helmi75