Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g240g82kcal0.5g17g0.7g4.3g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g240g202kcal2.6g43.9g1g4.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen200g1440kcal0g0g160g0g
Sokeri 100g406kcal0g99.9g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)240g888kcal33.6g132g19.2g26.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.3g8g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2092g6235kcal74g633.2g362.4g70g
Valittu annoskoko1046g3118kcal37g316.6g181.2g35g
Annoskoko puolitettuna523g1559kcal18.5g158.3g90.6g17.5g
Arvot/100g100g298kcal3.5g30.3g17.3g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144864